Глен Джонсън не води преговори за нов договор


Н. Гавазов

Защитникът на Ливърпул Глен Джонсън съобщи, че не води преговори с "червените" за нов договор, но вече общува с чуждестранни клубове. По-рано през този сезон стана известно, че мърсисайдският клуб не възнамерява да предлага нова сделка на един от своите най-заплатени футболисти. Но все пак Брендън Роджърс намекна, че Глен може да остане, ако се съгласи на чувствително намаление на заплатата.

"Никакви новини. Не водим преговори. В дадения момент аз няма на представя къде ще се намирам през следващия сезон. Все още не съм мислил за това. Ще проведа тук още два месеца, а след това ще видим какво ще се случи по-нататък. Но ще продължавам упорито да тренирам, за да запазя концентрация", заяви Джонсън.

Един от претендентите за опитния защитник, на когото Ливърпул не желае повече да плаща по 120 000 паунда на седмица, се смята, че е Рома. Глен признава, че вече контактува с някои задгранични клубове.

"Харесва ми да се отправя зад граница. Общувах вече по този въпрос. Все още съм млад, а това би било забележително за децата ми. Но аз не мисля за това в дадения момент. Времето ще покаже", добавя Глен.

 

110