Ван Гаал: Важното е, че не отпаднахме


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели мнението си за мача с Кеймбридж от четвъртия кръг на Купата на Англия. Както е известно, "червените дяволи" не успяха да пречупят съпротивата на четвъртодивизионния тим и двата отбора завършиха при резултат 0:0.

"Без съмнение, разочаровани сме. Допуснахме същата грешка, както в мачовете срещу КПР и Йовил, показахме същия футбол в първото полувреме. Отново съм ядосан. През втората половина на срещата ние действахме по-добре и хубавото е, че не излетяхме от Купата на Англия. Това е най-важното", заяви Ван Гаал.

"Атмосферата на стадиона бе отлична, феновете добре подкрепяха играчите си. Всичко бе против нас. Аз съм ядосан, но това е част от моята работа. Искам да бъда в добро разположение на духа на почивката, но това не е винаги така. Трябва да се отдаде дължимото на съперника, на техния съперник. Но повтарям, всичко в този мач бе против нас: трева, съдия, абсолютно всичко. И разбира се, феновете, но това е нормално. Купата на Англия е важна за нас. Това е най-важният трофей за Манчестър Юнайтед. Трудно ще станем шампиони и поради това Купата влиза в нашите планове", добави специалистът.

 

30