Роджърс: Вероятно Челси повече ще се разкрие в реванша


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели мнението си за първата среща от полуфиналите на Купата на Лигата с Челси. Както е известно, двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 1:1, благодарение на точните удари на Еден Азар и Рахим Стърлинг.

"Доволен съм от представянето на отбора и съм разстроен от резултата. Ние напълно заслужавахме победата. Показахме характер, някои наши разигравания бяха впечатляващи. Вероятно  Челси  повече ще се разкрие във втората среща. Всичко е напред, но това бе голяма игра, която демонстрира подобряването в нашите действия", заяви Роджърс.

"Паузата за Стрлинг? Това е живота и кариерата на момчето. Хората ще говорят за това, но аз не се безпокоя толкова за Рахим. Днес, както можахте да видите, той бе свеж - не само по отношение на физиката, но и по отношение на психологията. Не може да има никакви съмнения, че Стърлинг е изключителен талант, но на него му се наложи да поеме прекалено голяма отговорност в началото на кариерата", каза още северноирландецът.

 

59