Фелайни: Обвиняваха мен за неуспехите на Юнайтед


Н. Гавазов

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни е на мнение, че е бил превърнат в "черна овца" заради неуспехите на отбора през миналия сезон. През последния ден на летния трансферен прозорец през миналата година "червените дяволи" привлякоха Маруан от Евертън за 27.5 милиона паунда. Фелайни не успя да се прояви в своя дебютен сезон на "Олд Трафорд".

Новият мениджър на Юнайтед Луис ван Гаал не само запази белгиеца, но и направи от него важен играч на тима. Маруан имаше голяма роля в поредните шест победи към момента. Фелайни е на мнение, че критиката по негов адрес през миналия сезон са били несправедливи.

"През миналия сезон не играхме добре като отбор, а хората извън клуба с лекота ме посочиха за виновник, тъй като Дейвид Мойс ме привлече. Наложи ми се да се примиря с това. Това бе труден момент, защото за цялата си кариера аз не съм се сблъсквал с подобно нещо. Много научих. Разбира се, вълнува ме, че хората говорят за мен. безпокоях се заедно със своето семейство, моите родители, моите братя, защото на тях също им бе тежко, когато критиците говорят лоши неща за теб", заяви Фелайни.

 

35