Мойс: В Юнайтед вече не залагат на дългосрочно планиране


Н. Гавазов

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс разказа за напускането си на клуба. Както е известно, шотландският специалист, когото лично Сър Алекс избра за свой наследник, се провали начело на "червените дяволи", след като не успя да класира тима за евротурнирите и постигна няколко анти-рекорда с отбора.

"Наистина съм доволен от времето, което проведох в Манчестър Юнайтед и там аз получих няколко безценни урока. Полученият опит ми е от полза и след резултатите от работата си на "Олд Трафорд", станах по-мъдър и образован мениджър", заяви Мойс.

"Вече имам няколко предложения и не изключвам никакви варианти за своето бъдеще. В Юнайтед се провеждат изменения и сега в клуба може би не залагат на дългосрочно планиране. Всички знаят каква задача стоеше пред мен. Обидно е, че не ми дадоха повече време. Общувах с играчите на базата преди заминаването си. От тях получих много съобщения в моя подкрепа. Благодаря на футболистите и на хората от света на футбола за техните послания. Те ме въодушевиха и ми позволиха да преодолея всичко", заяви Мойс.

 

148