Пардю: Нюкасъл ще изкара цялата си злоба върху Сити


Н. Гавазов

Наставникът на Нюкасъл Алън Пардю заяви, че той и неговият отбор възнамеряват да изкарат цялата си злоба върху Манчестър Сити в днешния мач между двата отбора в Купата на Лигата. Както е известно, тази вечер на "Сейнт Джеймсис Парк" "свраките" ще посрещнат "гражданите" и ще се опитат да се приближат към своя първи трофей от 1969 година.

В този мач домакините влизат след поражение с 1:2 от историческия си съперник Съндърланд през уикенда. Пардю се надява, че възпитаниците му ще покажат агресивна игра.

"Вътре в мен има някаква злоба заради това, че не спечелихме мача си със Съндърланд. Няколко глупави грешки ни струваха скъпо и аз съм много ядосан заради това. Става дума не за настройката на играчите или за тяхното отношение към работата, а за концентрация и професионализъм. Искам да изкараме цялата си спортна злоба върху Манчестър Сити и се надявам, че моите футболисти искат същото, но това трябва да бъде направено правилно, защото е необходимо да намерим правилният подход в този мач. Нашата игра ще се основава на тази допълнителна агресивност", заяви Пардю.

 

165