Де Хеа: Не мога да си представя Юнайтед без Рууни


Н. Гавазов

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа коментира информацията за желанието на нападателя Уейн Рууни да смени клуба и също така се изказа по повод пристигането на Дейвид Мойс на мениджърския пост на отбора.

"Не мога да си представя, че Рууни ще играе за друг отбор. Той е един от нашите капитани, играч, който е пример за всички. На него му предстои да спечели още много трофеи за Юнайтед", заяви Де Хеа.

"Лично аз се сблъсках в Манчестър с обикновените трудности - чужда страна, друг език и различно първенство. Но чрез тежък труд успях да се адаптирам. В момента се чувствам щастлив тук", допълни испанецът.

"Много се натъжих при новината за напускането на Сър Фъргюсън. Странно е, че няма да го виждам на скамейката и ще тренираме без него. Той е всичко в Манчестър Юнайтед. Той е Манчестър Юнайтед", каза още Де Хеа.

"Мойс много добре е работил в Евертън и сега сме длъжни да го подкрепяме. Да замениш Сър Фъргюсън е невероятна задача, но щом веднъж е избран, значи е готов за това", допълни вратарят.

 

108