Сити иска да спечели всички турнири


Н. Гавазов

Висшето ръководство на Манчестър Сити обеща да окаже на новия мениджър всевъзможна подкрепа, за да спечели всеки турнир през следващия сезон. Съвсем скоро се очаква на мениджърския мостик на "гражданите" да застане Мануел Пелегрини и по всичко изглежда, че ма трансферния пазар се очакват нови сътресения.

"Нашата цел е да спечелим всеки един турнир, в който участваме. Това е нашата голяма амбиция, но имаме нужната организация и отбор, за да го направим. Вече спечелихме Висшата лига, знаем какво е това и ще я спечелим отново. Побеждавали сме в Купата на Англия и сме способни да го повторим", заяви президентът на Сити Халдун Ал Мубарак.

"На европейската сцена не успяхме да постигнем успехи в Шампионска лига и няма никакви съмнения, че трябва да прогресираме в този план. Но с този отбор, тази организация, с новия мениджър и новите играчи, с които ще подпишем, ние ще имаме достатъчно силен отбор, за да спечелим Шампионска лига", допълни клубният ръководител.

По информация на британските медии, Пелегрини ще получи в свое разположение 100 милиона паунда, които ще бъдат похарчени за Кавани, Иско, Фернандиньо и Хесус Навас.

 

119