Рамзи: С новите попълнения ще се борим за трофеи


Н. Гавазов

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи се надява, че през следващия сезон неговият отбор ще се бори за трофеи. Както е известно, през изминалата кампания "артилеристите" много трудно завоюваха четвъртото място в класирането на Висшата лига на Англия, Рамзи се надява, че с помощта на летни попълнения Арсенал ще претендира за по-високи цели.

"Проведохме труден сезон, но слава Богу, отново ще играем в Шампионска лига. Тотнъм се оказа сериозен конкурент, но в края на краищата ги изпреварихме в борбата за място в Шампионска лига. Сега трябва да планираме следващия сезон и аз знам, че Арсен ще укрепи отбора с помощта на качествени попълнения. Така и трябва да бъде и се надявам, че ще може да се борим за трофеи през следващия сезон", заяви Рамзи.

"Имаме нужда от трофей и имам силното предчувствие, че през следващия сезон Арсенал няма да разочарова. Трябва да прекъснем това продължително очакване и да завоюваме трофей. Имаме силен състав и вярвам, че с няколко нови попълнения ще спечелим голяма награда", допълни уелсецът.

 

139