Сър Алекс: Не трябва да се страхуваме от Роналдо


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че неговият отбор не трябва да се страхува от Кристиано Роналдо в предстоящия мач с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионска лига. Именно португалецът изравни резултата в първата среща между двата тима на „Олд Трафорд". Наставникът на „червените дяволи" обаче призова своите възпитаници да не се боят от бившия си съотборник, а също така шотландският специалист се надява, че този път Рафаел ще играе по-успешно срещу Кристиано.

„Това е нещо, от което не бива да се боим. Ако започнем да се вълнуваме относно това каква опасност представлява Роналдо, тогава ще забравим за някои неща, на които сме способни самите ние", заяви Сър Алекс за ВВС.

„Какво може да очакваш в двубой, в чийто състав се намира Кристиано? Разбира се, очакваш проблеми по време на целия мач. Трябва да ги сведем до минимум и да вложим всички сили в срещата", каза още наставникът на Юнайтед.

„Надявам се, че опитът, който придоби Рафаел в първото полувреме на мача в Мадрид ще му помогне този път, защото той ще има същата задача", завърши Сър Алекс.

 

152