Изненадващ обрат в трансфера на Лоик Реми


Н. Гавазов

ВВС информира за изненадващ обрат в сагата с преминаването на нападателя на Олимпик Марсилия Лоик Реми в Англия. Както е известно според съобщения в края на миналата седмица, 26-годишният французин трябваше да премине в Нюкасъл, след като по-рано двата клуба съгласуваха условията на сделката, а играчът уточни параметрите в личния си договор със „свраките". Дори Джоуи Бъртън издаде, че Лоик ще продължи кариерата си на "Сейнт Джеймсис Парк".

Тази вечер обаче около 21:30 часа българско време Sky Sports излезе с кратко, но много изненадващо съобщение, че Реми ще премине медицински прегледи в КПР, за което FUTBOL TV информира читателите си.

В малките часове на деня ситуацията започна да се изяснява. Според ВВС, в последният момент Куинс Парк Рейнджърс е направил предложение за трансфер на французина в размер на 8 милиона паунда. Тази сума напълно е устройвала сегашният клуб на нападателя, освен това лондончани са предложили на Лоик най-изгодни условия от личния контракт - те са готови да му осигурят по-голяма заплата, отколкото конкурента Нюкасъл.

В крайна сметка страните са разбрали помежду си и това обяснява изненадващата новина на Sky Sports, че Лоик Реми ще премине медицински прегледи в КПР.

 

120