Фулъм и Уигън не се победиха (видео)


В. Мухарски

Фулъм и Уигън не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в пореден кръг на Висшата лига. Българският нападател Димитър Бербатов изигра цял мач за своя тим, но не успя да помогне на домакините да стигнат до трите точки. Двубоят на на "Крейвън Котидж" започна с добра възможност за Уигън, но Ди Санто пропусна да открие резултата. Последваха пропуски на Петрич и Бербатов.

Все пак в 22-ата минута Йоргос Карагунис откри резултата в полза на Фулъм. Гръцкият национал преодоля Макартър, след което стреля от границата на наказателното поле и прати топката в долния ляв ъгъл - 1:0. Четири минути преди края на първото полувреме Ди Санто бе близо до изравнително попадение, след като засече центриране на Бойс, но прати топката над вратата на Шварцер.

Гостите започнаха по-добре втората част. В 56-ата минута Марк Шварцер успя да избие удар на Шон Малоуни, след което топката срещна напречната греда. След още няколко положения се стигна до 71-ата минута, когато Ди Санто изравни резултата след хубав удар от границата на наказателното поле - 1:1. До края на срещата не се стигна до нов гол и по този начин двата тима си поделиха по точка

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



213