Лоши новини за Сити


Н. Гавазов

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро потвърди, че има разкъсване на мускула на бедрото, след като се е подложил на серия от медицински тестове в Италия. Аржентинският национал пропусна победата с 3:0 над Уотфорд в третия кръг на Купата на Англия в събота, след като получи травма в мача със Стоук Сити на Нова година.

Първоначално Роберто Манчини заяви, че се надява нападателя да е готов за пътуването до Арсенал следващия уикенд, но по всичко изглежда, че сега това няма да е възможно.

„Изследванията потвърдиха, че имам скъсан мускул. Аз вече бях в Италия където лекарите започнаха лечението ми. Ще ви държа в течение на моето лечение", написа Агуеро на страницата си в Twitter.

По-рано се предполагаше, че Серио ще отсъства от терените за период от около десет дни, но ако тази новина се окаже вярна, в най-добрия случай нападателя ще се завърне в строя не по-рано от края на месеца, което няма как да не разтревожи Роберто Манчини, който няма да може да разчита на още един ключов играч в лицето на Яя Туре, заради участието на полузащитника в Купата на Африка.

 

83