Клевърли е развълнуван от напредъка си


Н. Гавазов

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Том Клевърли е развълнуван от добрия си старт на сезона с клуба и националния отбор на страната. 23-годишният пропусна голяма част от последната кампания заради контузия, но вече е играл шест пъти за Юнайтед, както и три пъти за Англия, откакто направи дебюта си през август.

„Всеки знае, че страдах от някои наранявания миналия сезон, така че да бъда в Юнайтед и в състава на Англия е нещо, от което аз съм изключително горд. Много за това, което е пред нас. Сезонът започна едва от няколко месеца, но аз вече играх на огромни стадиони и взе участие в няколко големи мача", сподели Клевърли за Sky Sport.

Клевърли вкара първия си гол за отбора на Сър Алекс Фъргюсън в Купата на Лигата срещу Нюкасъл миналия месец и скоро след това отново се разписа срещу „свраките" за победата с 3:0 в среща от седмия кръг на Висшата лига на Англия.

„Това е невероятно, двата ми гола за Манчестър Юнайтед бяха срещу Нюкасъл. Но този сезон наистина чувствам, че излизам повече на голови позиции. Сега остава да продължа да работя върху завършващата част на моите изпълнения, което е много важен елемент от играта на всеки един халф", каза още играчът, който е смятан за наследник на Пол Скоулс.

 

90