Официално: Кели със скъсани връзки


Н. Гавазов

Ливърпул официално потвърди, че защитникът Мартин Кели е скъсал връзки на дясното коляно в неделния мач от петия кръг на Висшата лига на Англия срещу Манчестър Юнайтед и поради причина бранителят ще бъде аут от терените до Нов година. В същото време, партньорът му в отбрана Даниел Агер, се размина с подобна контузия.

От щаба на „червените" обявиха, че датчанинът е получил много сериозен удар в коляното си, но изследванията са показали, че няма увредени връзки, но все още не е ясно кога той ще се завърне в строя.

Както FUTBOL TV вече информира, по-рано през деня Кели съобщи чрез акаунта си в Twiter, че няма да се завърне в строя преди края на календарната година. Докторите на Ливърпул потвърдиха тежестта на травмата, но се ограничиха да кажат само, че той ще отсъства за „продължителен период".

Новото попълнение Фабио Борини също е със здравословни проблеми. Италианецът е с подут глезен, но днешните рентгени изследвания не установиха някакви фрактури. Сериозната подутина на глезена обаче накараха докторите да изпратят италианеца на допълнителни тестове.

 

94