Тотнъм не е отправял нова оферта за Дамиао


Н. Гавазов

От бразилския Интернасионал заявиха, че няма нова оферта от Тотнъм за Леандро Дамиао, но признаха, че други клубове се интересуват от звездата на тима. Както е известно, интересът на „шпорите" към Дамиао датира отдавна и Интернасионал вече отхвърли една оферта за футболиста.

Наскоро обаче се появиха нови слухове свързани с пристигането на Леандро на „Уайт Харт Лейн" след като стана ясно, че Андре Вилаш-Боаш търси начин да подобри атакуващите си опции заради забавяне на преговорите с Адебайор.

Вицепрезидентът на Интернасионал Лучано Дави омаловажи последните спекулации и заяви, че очаква Дамиао да се върне от Олимпийските игри като шампион с отбора на Бразилия.

„Не е имало повече оферти от Тотнъм, но същевременно отхвърлихме предложения от други клубове. Нека изчакаме завръщането му със златния медал и тогава ще решим какво да правим. Той е играч на Интернасионал, но въпреки това сме готови за всичко, което би могло да се случи. Няма никакво съмнение, че към Дамиао ще има оферти, но той вече отхвърли няколко. Засега очаквам той да се завърне със златен медал и да ни помогне в първенството", заяви Дави за Terra.

 

104