Шок: Роберто Манчини подава оставка?


Н. Гавазов

Шокираща новина пристигна от Русия. Според информация, която FUTBOL TV получи от свои колеги в тази страна, бившият глава на руския футбол Сергей Фурсенко малко преди своята оставка, по време на Евро 2012 е подписал шестгодишен договор с Роберто Манчини. Информацията е получена от източник, намиращ се в министерството на спорта и все още не е официално потвърдена, поради това FUTBOL TV се доверява изключително и само на сведенията на своя колега в руската столица, а на читателите оставяме правото сами да преценят за нейната достоверност.

Новината умишлено е пазена в тайна, тъй като 47-годишният италианец все още не е разтрогнал контракта си с Манчестър Сити, с който спечели титлата във Висшата лига на Англия през 2012 година.

В момента Фурсенко не може да бъде открит за информация от страна на журналистите, а от два дни с него не могат да се свържат и сътрудници от министерството на спорта.

Относно Манчини предположенията са, че през следващата седмица италианският специалист ще обяви официално своята оставка от Сити, след което ще пристигне в Русия.

 

71