Брендън Роджърс иска четири нови попълнения


Н. Гавазов

Новият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс опроверга слуховете, които свързват Луис Суарес с други отбори и също така обеща, че мърсисайдци ще бъдат подсилени с 3-4 нови попълнения. Както е известно, периодично в британската преса се появяват различни информации за бъдещето на уругваеца и най-вече такива, които го изпращат в Ювентус и Пари Сен Жермен.

„Тези дни ние проведохме един много задушевен разговор. Той желае да бъде с нас и ние се надяваме, че в скоро време ще подпишем с него нов договор. Луис с нетърпение очаква началото на новия сезон", заяви Роджърс за talkSport.

Откакто замени Кени Далглиш на мениджърския пост, Роджърс не направил нито една покупка. Но въпреки това, специалистът е уверен, че до началото на новата кампания в клуба ще се появят няколко нови играчи.

„С нетърпение очаквам трима или четирима футболисти, способни да усилят нашия колектив. Но аз смятам, че отборът, който на мен ми беше предоставен е великолепен откъм изпълнители. Всеки ден чета в пресата различни слухове за възможни трансфери и разбирам, че за нашите фенове това не е лесен период. За много агенти сега е най-доброто време в годината. Представителите на различни футболисти това и правят, заявявайки за връзки на своите клиенти с нашия клуб. Но на практика няма чак толкова много играчи, които могат да дойдат тук и да усилят отбора", каза още наставника на Ливърпул.

 

84