Лампард е в шок от уволнението на чичо си


Н. Гавазов

Полузащитникът на Челси Франк Лампард призна, че до този момент не може да повярва в уволнението на своя чичо Хари Реднап от поста мениджър на Тотнъм. Победата на „аристократите" във финала на Шампионска лига против Байерн Мюнхен остави „шпорите" без виза за най-престижния европейски клубен турнир през следващия сезон. Ръководството на Тотнъм реши, че четвъртото място във Висшата лига е лош резултат и Реднап бе уволнен.

„Много съжалявам за Хари, особено поради това, че моят най-голям успех във футбола се обърна за него като неуспех. Той заслужи Шампионска лига, защото отборът му се класира на четвърто място. Именно поради това аз съм в шок от случилото се", заяви Лампард за The Sun.

„Имам няколко приятеля, които са фенове на „шпорите". Те помнят как отбора се намираше в долната част на таблицата преди да дойде Хари. До този момент Тотнъм успя да поиграе в Шампионска лига и да се пребори за високи места в таблицата за класиране.Реднап свърши изумителна работа", каза още полузащиткът на Челси.

 

82