Лоши новини за Арсенал


Н. Гавазов

Лоши новини пристигнаха от лагера на Арсенал. Мениджърът Арсен Венгер заяви в интервю за The Mirror, че не може да даде никакви гаранции относно завръщането на полузащитника Джак Уилшър за началото на новия сезон, тъй като играчът все още не успява да реши проблемите със здравето си.

Венгер не иска да се ангажира с никакви срокове за 20-годишния футболист, който пропусна целия сезон, заради травма на глезена. Френският специалист е обезпокоен от бавния прогрес на своя възпитаник.

„Аз не мога да говоря за никакво участие в Олимпиадата, защото не знам, дали той ще е готов за новия сезон. Не е това нашата задача - нашата задача е просто да го върнем на терена. На 9 юли започваме подготовка за новия сезон. Ако той е готов дотогава, значи е спечелил битката. Но аз не мога да гарантирам това. Не мога да гарантирам дали ще е готов за новия сезон. Възстановяването му върви с много бавни темпове, той се намира още в рехабилитационния център. Трябва му време и търпение. Поправя се, но много, много бавно", заяви Венгер.

 

69