Шон Дери изпаднал в шок от картона на Таарабат


Н. Гавазов

Защитникът на Куинс Парк Рейнджърс Недум Онуоха призна, че неговият съотборник Шон Дери дори не е забелязал изгонването на Адел Таарабт в съботната среща от 35 кръг на Висшата лига на Англия срещу Тотнъм. Както е известно, мароканецът се превърна в главен герой на лондонското дерби, вкарвайки единственият гол в мача и получавайки червен картон 12 минути преди неговия край.

Независимо от отсъствието на един играч, „обръчите" се сражаваха храбро и успяха да постигнат победа без излишни нерви. А някои футболисти изобщо не са били в течение на това, че играят с човек по-малко.

„Най-забавното нещо е това, че Шон Дери до самия край на мача не разбра, че ние сме десет човека. Не знам, дали си е мислил за нещо друго или просто работеше упорито. Но на лицето му бе изписан шок, когато някой му каза, че Адел е изгонен по време на мача. Поразително, не е ли така? Мисля, че Антон Фърдинанд му го съобщи. Единственото, което си помислих беше: „Охо. На каква планета той живее, щом си въобразява, че ние играем 11 на 11", заяви Онуоха.

 

94