Манчини: Имам нужда от още трима-четирима силни играчи


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини разказа за необходимостта от усилване на отбора. Както е известно, през по-голямата част от сезона „гражданите" бяха начело в класирането на Висшата лига на Англия, но в последните си мачове хората на Манчини влошиха изявите си и допуснаха да бъдат изпреварени от своя градски съперник Манчестър Юнайтед.

Днес, двата конкурента за титлата са изправени пред поредните си срещи от шампионата в Премиършип - Сити гостува на Арсенал, докато Юнайтед ще бъде домакин на КПР. Напълно е възможно след този кръг „червените дяволи" да увеличат дистанцията си от „гражданите", което на практика ще сложи край на надеждите на отбора от „Етихад" за титла.

„Сега полагаме всички усилия да изградим един нов Манчестър Сити. Мисля, че покупката на трима-четирима силни играчи ще ни помогне да завършим този процес. Трябва ни още малко време. Но нека не забравяме, че в момента ни смятат за един от най-добрите отбори в Европа. Отборът не е само 11 играча, които се появяват на терена. Това са 20 футболисти, които трябва да се намират в отлично състояние по всяко време", цитира Sky Sports думите на Манчини.

 

86