Тери: Вилаш-Боаш беше добър, но не показа резултати


Н. Гавазов

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че ветераните в отбора не с виновни за уволнението на Андре Вилаш-Боаш от поста мениджър на тима. Както е известно, от момента на освобождаването на португалския специалист измина точно една седмица. Вилаш-Боаш се задържа на „Стамфорд Бридж" само осем месеца, предварително съобщавайки, че неговият проект няма мигновенно действие и е разчетен за период от три години.

Според слуховете, основната причина за уволнението на португалеца е неговият конфликт с Тери, Ашли Коул, Франк Лампард и Дидие Дрогба. Но Джон е убеден, че Вилаш-Боаш си е отишъл заради лошите резултати.

„Във всички отбори, където играчите не получават достатъчно игрова практика съществува неразбиране между хората и запалянковците се разстройват, когато тези играчи не излизат на терена. Така е в случая с Челси: хората са недоволни, че ветераните, които имат голямо влияние не играят. Но мога да ви уверя, че работата не е в това. Всички футболисти и собственикът се безпокои за Челси. Андре беше много добър, но за съжаление, при него нямаше резултати", заяви Тери за Sky Sports.

 

74