Стъридж е предан на Челси


Н. Гавазов

Нападателят на Челси Даниел Стъридж подкрепи мениджъра на отбора Андре Вилаш-Боаш и опроверга слуховете за срив в преговорите относно новия си договор. Както е известно, по-рано през сезона 22-годишният англичанин изрази недоволството си от позицията, на която е принуден да действа. В Челси Стъридж е принуден да играе като крило, но няколко пъти призна, че мечтае да бъде централен нападател.

Неотдавна се появиха слухове, че заради разногласия с мениджъра Даниел е отказал да води преговори за нов договор и през лятото може да си тръгне от клуба. Но самият Стъридж опроверга спекулациите и освен това благодари на своя мениджър за голямата игрова практика.

„Мениджърът ми помага много. Аз играя често и няма от какво да се оплаквам. Нито един друг наставник на Челси не ме е пускал толкова често в състава. Това много и помогна, защото като изключим пребиването ми в Болтън, аз играех много малко", цитира Sky Sports думите на Стъридж.

„Играя за един от най-добрите отбори в света и съм титуляр всяка седмица - това е моя стара мечта. Обичам да играя за Челси. Някой пуска слухове за моя договор, но това не е истина. Не съм искал нов контракт и никъде не съм казвал, че не съм щастлив. Просто си върша работата. Аз упорито работя и не се безпокоя за нова сделка. Това не е проблем, защото аз съм предан на Челси", каза още нападателят.

 

70