Скоулс: Нямаме право на грешки


Н. Гавазов

Пол Скоулс призна, че Манчестър Юнайтед може да спечели всичките си 12 мача във Висшата лига на Англия и да изпревари Манчестър Сити в надпреварата за титлата. Както е известно, действащият шампион беше изправен пред скъпоструващо реми при гостуването си на Норич, когато Грант Холт изравни резултата. Въпреки това, „червените дяволи" демонстрираха прословутия си борбен дух и в края на мача преминаха в настъпление, при което Райън Гигс в 900-я си мач с фланелката на Юнайтед отбеляза победния гол за своя тим, с което предизвика радост по трибуните, заети от фенове на Юнайтед.

Благодарение на този успех хората на Сър Алекс Фъргюсън успяха да запазят дистанцията от две точки от лидера Сити и в момента се подготвят за пътуване в края на седмицата до третия в класирането Тотнъм.

37-годишният Скоулс смята, че отборът му няма право на грешки.

"Няма смисъл от равни двубои, затова срещу Норич ние рискувахме и хвърлихме всички сили в атака. Със сигурност бихме го направили отново", заяви Скоулс за клубната телевизия на Юнайтед.

„Имаме нужда от три точки, а не от една. Напълно осъзнаваме, че ако искаме да станем шампиони, ще трябва да спечелим всички двубои до края на сезона, но ние сме готови и вярвам, че имаме нужните сили за да го постигнем", допълни полузащитникът.

Мениджърът на Юнайтед Сър Алекс смята, че опитът на играчите му е помогнал за победата над Норич.

„Ние не сме изнервени от разликата със Сити. Свикнали сме да бъдем спокойни. Видяхте какво се случи след гола (Б.ред. - на Норич). Как да реагираме? Започнахме да играем", призна Сър Алекс пред Sky Sports.

 

69