Паркър: Липсваше ни Реднап


Н. Гавазов

Полузащитникът на Тотнъм Скот Паркър след срещата от 24-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Ливърпул заяви, че равенството е добър резултат за неговия отбор. Както е известно, двата отбора изнесоха равностоен и динамичен мач на „Анфийлд", в който всеки един от съперниците имаше своите положения за отбелязване на гол. Според 31-годишният футболист, отсъствието на Хари Реднап е дало своето отражение върху играта на „шпорите".

„Отсъствието на мениджър, особено на такъв като Реднап не може да не се отрази на играта на тима. Той постоянно ни въодушевява и ни дава допълнителна енергия. Поради това, в последните две седмици той много ни липсваше. Ако говорим за двубоя, то да играеш на „Анфийлд" винаги е трудно. Така се случи и този път. Поради това, аз съм радостен от едната точка", заяви Паркър за Sky Sports.

Както стана ясно снощи, Хари Реднап не успя да излети от Лондон: неговият полет за Ливърпул бе отменен в последния момент заради обилния снеговалеж над столицата. Наставникът не тръгна с отбора, защото му се наложи да присъства на съдебно заседание във връзка с обвинения в укриване на данъци.

 

99