Манчини: Тевес има бъдеще в Манчестър Сити


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини потвърди, не нападателя Карлос Тевес все още може да играе за клуба си през сегашния сезон. След скандала по време на срещата от втория кръг на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, в която аржентинският футболист отказа да загрява край страничната линия, Манчини заяви, че Тевес никога повече ням да играе за „гражданите".

Конфликтът се задълбочи, а Тевес се прибра в родината, съобщавайки че никога повече няма да се завърне в Англия, дори и „на почивка". Въпреки това, конфликтът може да бъде изгладен - тази информация се появи преди няколко дни, за което FUTBOL TV вече съобщи, още повече, че снощи стана ясно за включването на Тевес в заявката на Сити за втората половина на сезона във Висшата лига на Англия.

„В момента точно Карлос не е вариант за нас, но в бъдеще, ако той се завърне, възможно е да стане. Надявам се да е тренирал през последните три месеца и да е поддържал своята форма. Мен ме интересува само едно нещо - Висшата лига на Англия. Ако Тевес се върне и се намира във форма, възможно е да играе", цитира The Guardian думите на Манчини.

 

99