The Sun: Моуриньо иска сензационно завръщане в Челси


Н. Гавазов

Испанската преса прекрати спекулациите около бъдещето на Жозе Моуриньо, но по всичко изглежда, че на Острова това ще бъде любима тема за няколко британски издания. Според запознатият със всичко The Sun, треньорът на Реал Мадрид иска да се върне в Челси в края на този сезон. Двойният победител в Шампионската лига, който спечели шест трофея за три години на „Стамфорд Бридж" е запален от идеята да възобнови работата си със старата любов.

„Жозе ще се върне в Челси", разкри снощи за The Sun високопоставен източник.

Единствената пречка ще бъде искането от страна на Моуриньо да получи пълен контрол върху отбора и свобода от всякаква намеса, което няма да се хареса много на руският милиардер Роман Абрамович.

„Той знае, че там в момента е една бъркотия. Той също така знае, че ще бъде трудно да се върне и да окаже същото въздействие, както преди. Спечелването на Висшата лига в първите две години от отбор, който 50 години не беше ставал шампион е наистина невероятно. Той все още е обичан от клуба и феновете го обичат силно. Но преди да се съгласи, той би искал да си изясни нещата с Роман Абрамович. Той ще каже: „Роман, вие сте собственик, а аз съм босът тук. Нека работим заедно и силата ще бъде в нашите ръце. За Жозе това ще бъде идеалното партньорство", допълва източникът.

 

99