Юнайтед на път да загуби още един талант


Н. Гавазов

След като се раздели с един от най-големите таланти в английския футбол - Райвъл Морисън, Манчестър Юнайтед рискува да загуби още един перспективен младеж - нов контракт с шампиона на Висшата лига отказа да подпише защитникът Езекиел Фрайърс. Както е известно, в заключителния ден на зимния трансферен прозорец Морисън практически без пари премина в Уест Хем, отказвайки се от предложението за нов договор с „червените дяволи".

Юнайтед също не успя да постигне разбирателство с 19-годишният Фрайърс, който все още се намира в клуба, но през лятото ще стане свободен агент. Защитникът, който все още се намира в клуба също не се е съгласил с предложените му условия. По информация на Sky Sports, към „Зеки" особено внимание проявява Тотнъм.

Освен Морисън и Фрайърс, Юнайтед може да загуби още няколко талантливи млади футболисти, които искат от клуба добри финансови условия и гаранции за игрова практика - клубът не е в състояние да им предложи това, което от своя страна води до там, че на мачовете на младежкия и резервния отбор на Юнайтед постоянно присъстват скаути от други отбори.

 

105