Хюз: Сисе е качествен играч


Н. Гавазов

Нападателя Джибрил Сесе е сигурен на ,,сто процента", че КПР ще оцелее във Висшата лига, след като вкара два гола в дебютния си мач в сряда срещу Астън Вила. Мениджърът на лондончани Марк Хюз определено получи голяма наслада от изграждащото се партньорство с другия новодошъл на „Лофтус Роуд" Боби Замора и не пропусна да изрази задоволството си от привличането на Сисе.

„Добре е, че подписахме със Замора. Нашата цел е да останем във Висшата лига. Имаме нужда от добри нападатели и добри играчи и точно за това един добър нападател като Боби Замор се вписва перфектно в отбора. Наистина съм впечатлен от играта му срещу Вила и съм убеден, че запазим мястото си в елита", сподели Сисе след мача.

„Аз знаех, че той е отличен играч и съм сигурен , че всички вече разбират, защо го избрах. Той ще бъде от жизнено важно значение за нас, защото той е нещо, което може би не сме имали в клуба преди, по отношение на качеството, силата и техническите възможности. От самото начало аз исках Джибрил във Висшата лига", сподели от своя страна Марк Хюз.

 

115