Кейхил съжалява за трансфера си в Челси


Н. Гавазов

Новото попълнение на Челси Гари Кейхил вече съжалява за своя трансфер в лондонския клуб, съобщава авторитетния The Times. След пристигането на защитника от Болтън за 7 милиона паунда, „сините" изиграха три мача. В един от тях Гари дори не попадна в заявката на отбора за двубоя, а в други два търкаше пейката, така и не се появявайки на терена.

Последната капка стана двубоя от миналия кръг срещу Суонзи. В този мач Челси не можеше да разчита на своя капитан Джон Тери, но мениджърът Вилаш-Боаш отново не пусна Кейхил, а се довери на Бранислав Иванович и Давид Луис.

С преминаването си в Челси Гари мечтаеше да се бори за трофеи и същевременно да си осигури билет за Евро 2012 с националния отбор на Англия. На практика обаче се оказва, че бившият футболист на Болтън се превърна в четвърти избор на португалския мениджър на „сините".

Кейхил се още не е изразил официално своите претенции, но източници на The Times информират, че вече всички в отбора са наясно с настроенията на играча, които той показва по време на тренировка.

 

126