Нови проблеми за Сър Алекс


Н. Гавазов

Проблемите в кадрово отношение за Манчестър Юнайтед продължават с пълна сила. Малко след като мениджърът на шампионите Сър Алекс изрази оптимизма си от очакваното завръщане в строя на някои от контузените играчи, днес стана ясно, че шотландският специалист губи поредният си футболист, който се отправя в и без това препълнения лазарает на отбора. Според информация на BBC Sport, датският страж на „червените дяволи" Андерс Линдегард ще бъде четири седмици извън терените.

Вчера играчът е преминал обстойни медицински прегледи, след които е станало ясно, че контузията му в глезена не е толкова лека, колкото се предполагаше. Както е известно, датчанинът получи травмата по време на сутрешната тренировка на тима в понеделник и бе принуден да пропусне двубоя на своя тим срещу Стоук Сити, но се очакваше да бъде на линия за мача с Челси в неделя.

Вероятно шанс за изява ще получи Давид де Хеа. Бившият футболист на Атлетико Мадрид също имаше проблеми и пропусна мача със Стоук, но се очаква да бъде на линия за двубоя на „Стамфорд Бридж".

 

74