Юнайтед с проблеми преди мача със Стоук Сити


Н. Гавазов

От Острова пристигнаха неприятни новини за привържениците на Манчестър Юнайтед. Буквално часове след последното изказване на Сър Алекс Фъргюсън, в което той изрази своя оптимизъм относно подобряване на положението с контузените играчи в неговия тим, днес стана ясно, че двамата основни вратари на „червените дяволи" Давид де Хеа и Андерс Линдегаард няма да могат да помогнат на своите в двубоя им от 23-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Стоук Сити. Тази новина бе съобщена в обедната емисия на Eurosport и все още не е потвърдена официално от клуба от „Олд Трафорд".

Според информацията, испанецът е пропуснал последната тренировка на отбора, оправдавайки се с лошо самочувствие и лоша кондициална подготовка, а Линдегаард е получил контузия по време на вчерашните занимания и е напуснал базата в Карингтън на патерици.

Ако бившият вратар на Атлетико Мадрид не успее да се оправи до вечерта, мениджърът на „червените дяволи" Сър Алекс ще трябва да направи своя избор между Бен Амос и Томаш Кушчак.

 

71