Кийн: Ако Тотнъм спечели титлата, феновете ще издигнат паметник на Реднап


Н. Гавазов

Роби Кийн смята, че неговите бивши съотборници от Тотнъм могат да спечелят Висшата лига на Англия. Нападателят заяви също така, че мениджърът на „шпорите" Хари Реднап ще бъде удостоен с паметник, ако успее да реализира мечите на феновете за победа в първенството. Както е известно, Кийн тренира цяла седмица с Тотнъм, но в крайна сметка постигна договорка с Астън Вила да защитава цветовете на бирмингамци през следващите осем седмици.

„Аз съм уверен, че феновете на Тотнъм ще издигнат паметник на Реднап, ако отбора спечели титлата. Ще бъде наистина приятно да видим това. Хари тренира много момчета в продължение на години. Може да видим, че те сега действат като едно цяло и това ги прави силни. Разбира се, че „шпорите" са претенденти за титлата", заяви Кийн.

Както е зивестно, основният проблем за Тотнъм е изтичането на големите имена в други клубове, но според Кийн сега вече лондончани няма да имат този проблем.

„Ръководството на Челси искаше да привлече Лука Модрич, но в сегашната ситуация ще им бъде много трудно да го убедят за трансфер. Всички виждате, че Тотнъм изпревари Челси", допълва нападателя.

 

99