Реднап: Играчите ми искат титлата


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че играчите му с убедени, че те могат да спечелят титлата във Висшата лига на Англия, след като снощи „шпорите" победиха Евертън с 2:0 и вече делят второто място с Манчестър Юнайтед и са само на три точки от лидера Манчестър Сити. Забележителното възраждане на Тотнъм достигна нови висоти в сряда вечер, когато благодарение на попаденията на Аарън Ленън и Беноа Асу-Екото лондончани се наложиха над „карамелите".

Тази победа идва преди мача с Уулвс в събота, който ако бъде спечелен ще бъде истински подвиг за отбора воден от Хари Реднап - никой не предвиждаше подобно развитие през август, когато Тотнъм претърпя тежки поражения от манчестърските отбори.

„Не е невъзможно да спечелим титлата. Имаме шанс, а играчите ми вярват, че шансовете са добри. Аз не присъствах на разговора, но някой ми каза, че Галас е събрал играчите и е казал, че имаме шансове за титлата. Това не е извън сферата на възможностите. Ние сме сред лидерите в класирането. Ще е трудно да спечелим титлата, но ние сме добър отбор. Може да играем добре и освен това ние имаме добър дух", цитира Sky Sports думите на Реднап.

 

103