Марк Хюз продължава разговорите с КПР


Н. Гавазов

Марк Хюз е изправен пред допълнителни разговори с Куинс Парк Рейнджърс във вторник, преди да реши дали да наследи Нийл Уорнък като мениджър на клуба от Висшата лига на Англия. Както е известно, вчера специалистът бе заедно със своя консултант Кия Джорабчиян на „Лофтус Роуд" за да разговаря с главния изпълнителен директор Филип Биърд относно това да поеме лондончани.

Хюз разкри, че разговорите са преминали много добре, но той все още не е дал съгласието си дали ще седне на горещия стол. Бившият наставник на Уелс, Манчестър Сити, Блекбърн и Фулъм е без работа, след като напусна „Крейвън Котидж" през юни.

Запитан, дали се е съгласил да стане мениджър, Хюз отговори: „Все още не сме достигнали до този момент".

„Ние обсъдихме много идеи и аз трябва да помисля добре върху разговорите. Доволен съм от начина, по който протичат разговорите, но все още не мога да потвърдя нищо. Нека видим какво ще се случи. И двете страни имаме воля да стигнем до края. Искам когато взема решение, да знам, че то е правилното за мен и за КПР. Аз съм амбициозен мениджър и трябва да се уверя, че отбора отговаря на тези амбиции", заяви Хюз за Sky Sports.

 

122