Кейхил става играч на Челси в следващите 48 часа


Н. Гавазов

Мениджърът на Болтън Оуен Койл потвърди, че централният защитник Гари Кейхил в следващите 48 часа ще стане играч на Челси, съобщи новината ВВС. Както е известно, още в началото на тази седмица двата клуба съгласуваха трансферната стойност на 25-годишният футболист на националния отбор на Англия, която според медиите е 7 милиона паунда.

Според слуховете, Кейхил искаше заплата от 120 000 паунда на седмица, докато от „Стамфорд Бридж" не искаха да плащат повече от 70 000 паунда и някои средства за масова информация дори прибързаха да съобщят, че сделката е пред провал.

Също така се появи слуха, че в борбата за подписа на Кейхил в последния момент се включват Ливърпул и Манчестър Юнайтед. Днес мениджърът Оуен Койл разсея тези слухове и потвърди, че до неделя Кейхил трябва да стане играч на Челси.

„Никакъв диалог не е воден между нас и Манчестър Юнайтед или който и да е още. Нашият футболист съгласува сделката с Челси. Тя нямаше да се състои, ако заинтересованите страни не се бяха разбрали", заяви Койл.

 

86