Сър Алекс: Няма да изпадаме в паника


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че отборът му притежава твърде много опит, за да се предаде в надпреварата за титлата във Висшата лига на Англия, след като тази вечер „червените дяволи" претърпяха загуба с 0:3 от Нюкасъл. Поражението остави шампионите на три точки след лидера Сити, но шотландският специалист смята, че до края на първенството има още много срещи и могат да се случат всякакви обрати.

„Резултатът тази вечер е предимство за Сити. Но не е дошло времето да изпадаме в паника - ние имаме опита да се справим със ситуацията. Започнахме добре мача, но те вкараха фантастичен гол и това наистина вдигна всички на стадиона. Вторият беше убиец за нас. На практика, ние не реализирахме притежаването на топката", призна на пресконференция след мача Сър Алекс.

Шотландският специалист не пропусна да похвали Ба и Амеоби, които определено създадоха най-много главоболия за „червените дяволи" и имат основна заслуга за успеха на „свраките".

„Това са много силни физически и агресивни момчета. Историята на играта е, че имаха два фантастични удара, благодарение на които Нюкасъл седна на мястото на водача", допълва мениджърът на Юнайтед.

 

136