Рамирес: Ако Вилаш-Боаш си тръгне, няма да стигнем доникъде


Н. Гавазов

Хаклфът на Челси Рамирес не смята, че ръководството на клуба ще постъпи правилно, ако уволни мениджъра на „сините" Андре Вилаш-Боаш. Както е известно, португалският специалист замени през лятото Карло Анчелоти, но под неговото ръководство „аристократите" записаха най-слабото си представяне откакто Абрамович стана собственик на лондонския клуб.

Вчера Челси победи с 2:1 Уулвс, но тази победа дойде след поражение от Астън Вила в навечерието на Нова година, което означава, че под ръководството на Вилаш-Боаш „сините" загубиха една четвърт от мачовете си във Висшата лига на Англия.

„Ако Андре напусне, някой друг ще дойде и ако продължават да се случват такива неща, ние няма да стигнем доникъде. Играчите знаят какво направи мениджъра за отбора. Той прави това, което може, а играчите сме тези, които излизат на терена. Той вече няма влияние върху случващото се на полето. Опитваме се да правим това, което той иска, но за съжаление, има моменти, когато не се получава. Не играем лошо. Просто тярбва да търсим победата до края", заяви Рамирес за The Sun.

 

78