Стилиян и Вила с домакинска загуба, КПР също се дъни у дома (видео)


В. Мухарски

Суонзи постигна първата си победа като гост във Висшата лига. В среща от 20-ия кръг Стилиян Петров и компания допуснаха загуба с 2:0 след като не показаха ефективната си игра от успеха с 3:1 над Челси часове преди Нова година. Стенли изведе Вила с капитанската лента и остана на терена до края на мача.

Гостите откриха резултата още в 5-ата минута, когато Нейтън Дайер отбеляза за 1:0. С минимален аванс за Суонзи завърши първата част. В самото начало на второто полувреме контраатака се стигна до отбита от лявата греда топка и разбъркване в наказателното поле, където Роутлидж оформи крайния резултат.

В друга среща от кръга Куинс Парк Рейнджърс загуби от Норич с 1:2. Джоуи Бартън изведе домакините напред с попадение още в 11-ата минута, но в 36-ата си изкара директен червен картон, с което остави своя тим с човек по-малко на терена. Норич се възползва от численото си превъзходство и малко преди края на първата част Пилкингтън изравни - 1:1. Победното попадение за „канарчетата“ падна в 83-ата минута и бе дело на Морисън.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



151