Манчини: Ако Балотели ми беше син, щях да му сритам задника!


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини посъветва енигматичния нападател Марио Балотели да се откаже от пушенето, съобщава Sky Sports. Балотели, който продължава да привлича вниманието върху себе си с лудориите, които върши извън терена, както и с изпълненията си на него се появи вчера на първите страници на таблоидите на Острова с цигара в уста.

Това естествено бе чудесен повод за представителите на медиите да зададат на Роберто Манчини няколко въпроса свързани с Марио - италианският специалист не одобрява вредния навик на 21-годишния футболист и призна, че ако Балотели е негов син, много бързо ще окаже сънародника си от тютюнопушенето.

„Знам, че пуши. За мен това не е добре, но аз не съм му баща или майка. Ако той ми беше син, щях да го сритам по задника, но той не ми е син. Казах му вече, че за мен е по-добре, ако не пуши. Аз съм против цигарите - поради тази причина синът ми не пуши. Но има играчи в Италия и тук, които пушат. Мисля че не злоупотребява много - най-много пет или шест цигари", заяви Манчини.

 

100