Юнайтед с интерес към полузащитник на Тотнъм


Н. Гавазов

Манчестър Юнайтед проявява интерес към 22-годишния полузащитник на лондонския Тотнъм и националния отбор на Бразилия Сандро, съобщава новината Daily Mirror. Трансферната стойност на играча, който неотдавна подписа с „шпорите" нов договор е около 10 милиона паунда.

Както е известно, мениджърът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви през миналата седмица, че няма да бъде активен на трансферния прозорец през януари, тъй като е доволен от състава си. Временното оттегляне на Флетчър от футбола и контузиите на Клевърли и Андерсон явно са накарали шотландският специалист да размисли, още повече, че мнозина специалисти призовават за повече креативност в средната линия на тима, откъдето всъщност идват основните проблеми.

През сегашния сезон Сандро изигра за Тотнъм шест мача в първенството на Висшата лига, но въпреки това не е ясно дали Хари Реднап ще се съгласи да се раздели със своя играч. Но не бива да се изключва и това, че на фона на дружеските отношения между мениджърите на двата клуба, Реднап все пак да реши да помогне на своя приятел.

 

98