Параноя тресе Вилаш-Боаш преди мача с Манчестър Сити


Н. Гавазов

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш изглежда е обхванат от параноя, защото скри отбора си преди срещата с Манчестър Сити тази вечер, съобщава Sky Sports. Португалският специалист до такава степен е затегнал мерките, че е забранил на резервистите и младежкия отбор да споделят столовата, съблекалнята и тренировъчните съоръжения с капитана на тима Джон Тери и останалата част от първия отбор на Челси.

Нападателят Никола Анелка и централният защитник Алекс също са били изолирани и според източник вътре в отбора, действията на мениджъра са продиктувани от това да се осигури спокойствие преди решителния сблъсък, както и сплотяване на колектива, което от своя срана ще даде шансове на Челси да запази живи надеждите си за титлата.

Според информациите, това решение на Вилаш-Боаш не се е харесало на някои от играчите и персонала вътре в отбора и той е бил помолен от свой колега да промени мнението си, но португалецът държал на своето.

Слуховете, идващи от „Стамфорд Бридж" твърдят, че португалецът е станал прекалено параноичен, особено след критиката, която получи миналия месец заради слабите резултати на тима. Андре дори е забранил на играчите си да идват и да го поздравяват след отбелязване на гол, което е учудило много от служителите в Челси.

Тази новина идва малко след коментариите на бившия капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил, който за Sky Sports заяви, че не иска да бъде в съблекалнята на Челси, което разгневи мениджъра на „аристократите" и двамата влязоха в словесна престрелка.

 

95