Рeднап изрева: Докато Фой си яде бекона, да погледне какво направи!


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап няма никакви съмнения, че спорните съдийски решения са причина за загубата на неговия отбор в мача му със Стоук Сити. Както е известно, главният рефер в мача Крис Фой отмени гол на „шпорите", които също така имаха претенции за две дузпи, след като играчи на домакините играха с ръка в собственото си наказателно поле.

„Не играхме добре през първото полувреме, но след почивката се променихме и надиграхме противника си. Тръгваме си с празни ръце, защото някои решения на Фой бяха изцяло грешни. Сигурен съм, че ако гледате телевизия ще видите за какво става въпрос", заяви Реднап за Sky Sports.

„Никога не съм се оплаквал от решенията на реферите - не съм го правил през последните 30 години, никога! Но Фой свири много грешно. Когато се прибере у дома си, нека да погледне положенията и да разбере какво е направил. Сигурен съм, че докато гледа телевизия и яде бекона, който жена му ще сготви, той ще си каже: „О, м**ка му, какво съм направил?", беснее наставникът на Тотнъм.

 

95