Нани: Искам да вкарвам голове и да печеля мачове


Н. Гавазов

Луиш Нани остана доволен от своето представяне по време на вчерашния мач от 15-я кръг на Висшата лига срещу Уулвърхемптън. Както е известно, „червените дяволи" победиха своя съперник с 4:1, а в герой на мача се превърна португалският национал, който се отчете с два гола и асистенция за успеха, благодарение на който отборът на Сър Алекс съкрати дистанцията от Манчестър Сити преди мача на „гражданите" с Челси утре вечер.

„Аз мисля, че играхме фантастично. Всички се представихме добре и мисля, че няма игра, който да не желаеше силно победата. Това е нашият стил на игра и в крайна сметка се получи един добър ден с много отбелязани попадения. Всички с доволни от срещата", заяви Нани за клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

„Разбира се, беше ни много трудно. Знаме, че винаги участваме в плейофите на Шампионската лига и сме свикнали с лекота да излизаме от групите, поради това, отпадането ни е едно голямо разочарование. Не очаквахме, че ще се окажем в Лига Европа, но все още сме живи и искаме винаги да играем по начин, по който го направихме срещу Уулвс. Двубоят срещу Базел е един лош момент за нас, но аз смятам, че отговорихме както трябва и наистина се надявам, че ще показваме този футбол до края на сезона" каза още португалецът.

„Винаги е приятно да вкарваш голове и да помагаш на отбора си да го прави. Аз се намирам в много добра форма и съм доволен от своите действия. Харесва ми да играя на всяка една позиция и да демонстрирам най-доброто от своите качества. Просто искам да вкарвам голове и да печеля мачовете", завършва Нани.

 

110