Агент: Сезонът за Видич приключи


Н. Гавазов

Агентът на Неманя Видич заяви, че защитникът на Манчестър Юнайтед е със скъсани кръстни връзки на коляното. Както е известно, сърбинът веднага сигнализира, че се намира в беда след като падна лошо и си оплете краката с Марко Щелер по време на първото полувреме на мача с Базел. След мача мениджърът на „червените дяволи" Сър Алекс заяви, че капитанът му е претърпял травма, но изрази надежда, че контузията не е сериозна.

В интервю за италианския уебсайт Calciomercato. Агент Силвано Мартина, който представлява интересите на Видич съобщи някои опустошителни за феновете на Юнайтед новини.

„За съжаление той има разкъсани кръстни връзки", заяви представителят на защитника.

В отговор на следващият въпрос дали играчът ще отсъства в продължение на няколко месеца, агентът отговори: „За съжаление, да".

Ако най-лошото се потвърди от Сър Алекс на днешната пресконференция, това ще означава, че Видич е аут до края на сезона. А това означава проблеми в отбраната на „червените дяволи". Въпреки, че сърбинът е обект на спекулации, играчът си остава ключова фигура за шампионите и един от стълбовете в отбраната. Евентуалното му отсъствие ще фокусира допълнително вниманието върху Фил Джоунс и Крис Смолинг, които бяха подложени на критика след злополучния мач с Базел.

 

101