Махнаха снимката на Бербатов от сайта на Юнайтед


Н. Гавазов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не намери място в календара на "червените дяволи" за следващата 2012 година. Луксозното издание, което всяка година се издава от клуба е украсено с ликовете на повечето звезди на 19-кратните шампиони, но изненадващото е, че сред тях не е включен голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон.

На корицата място са намерили Парк Джи Сун, Давид де Хеа, Крис Смолинг, Хавиер Ернандес, Патрис Евра, Уейн Рууни, Андерсон, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Луиш Нани и Ашли Йънг. На вътрешните страници за отделните месеци пък феновете на отбора могат да видят още Дани Уелбек, Фил Джоунс и Том Клевърли.

Единствено феновете на Бербо могат да го видят на настолния календар, на който е сложена снимка от триумфа на "червените дяволи" с шампионската титла, а там се забелязва и българският нападател.

Интересна е ситуацията и с официалният сайт на Юнайтед, където на заглавната страница доскоро се виждаше снимката на Митко, но сега там присъстват единствено Евра, Йънг, Нани, Рууни и Парк.

 

82