The Telegraph: Абрамович заделя сериозна сума за усилване на Челси


Н. Гавазов

Собственикът на Челси Роман Абрамович няма намерение да уволнява мениджъра на отбора Андре Вилаш-Боаш. Тази информация съобщава The Telegraph, позовавайки се на свой източник, който се намира близо до ръководството на клуба от „Стамфорд Бридж". Както е известно, във вторник „сините" записаха поредната си загуба, губейки с 0:2 от Ливърпул у дома за Купата на Лигата, което няма как да не тревожи привържениците на отбора, в предвид предстоящите важни мачове с Валенсия и Манчестър Сити.

Според изданието, инициативата португалецът да бъде привлече принадлежи изцяло на Роман Абрамович и руският бизнесмен продължава да поддържа бившия старши-треньор на Порто, независимо от настойчивостта на своите съветници, които желаят Вилаш-Боаш да бъде изгонен. В същото време, пред португалският специалист е поставена задачата воденият от него отбор да подобри своите резултати, като ключови ще бъдат срещите с Валенсия на 6 декември и с Манчестър Сити на 13 Декември. 

The Telegraph уверява също така, че през зимата Роман Абрамович смята да задели сериозна сума пари за усилване на тима и Челси ще привлече поне един класен футболист.

 

110