Ди Матео: Ние сме много доволни от Торес


Н. Гавазов

Асистентът на Андре Вила-Боаш Роберто Ди Матео заяви, че треньорският щаб на Челси вярва на нападателя Фернандо Торес и също така допълни, че испанеца има какво да предложи. Както е известно, Ел Ниньо пристигна на „Стамфорд Бридж" през януари тази година и до този момент не оправдава похарчените за него 50 милиона паунда - сума, която е трансферен рекорд в английския футбол.

Очаква се световният шампион с испанския национален отбор от Мондиал 2010 да започне като титуляр тази вечер сблъсъка срещу стария си тим Ливърпул, в мач от Купата на Лигата, след като в последните срещи на „сините" оставаше на пейката. Ди Матео смята, че Торес ще се представи добре.

„Има много положителни знаци за Фернандо и аз съм доволен от него. Знам, че всички очакват нашия нападател да започне да вкарва, но ако се вгледате в изпълнението на отбора и как той се вписва в него, трябва да сте доволни. Головете му ще дойдат скоро, не бива да се съмнявате в това. Той има голям талант и е вкарвал и преди. Той знае какво да прави и как да го прави и ние всички вярваме в него. Той знае, че ние го подкрепяме. Недейте обръща внимание на това, че не играе. Има достатъчно голяма конкуренция отбора и той тепърва ще участва в много мачове. Ще има възможност да бъде в отбора и да се изяви. Знам, че хората се интересуват от головете, но ние мислим в по-голям мащаб", заяви Ди Матео.

 

95