Мата: Всички в Челси вярваме на Вилаш-Боаш


Н. Гавазов

Хуан Мата заяви, че Андре Вилаш-Боаш има подкрепата на целия отбор на Челси. Както е известно, португалският специалист пое „сините" през това лято, но последните резултати на тима го поставиха под натиск, а според някои спекулации в медиите, мениджърът е предизвикал недоволството на шефовете си, които са недоволни от работата на Андре, както и това, че назрява конфликт между играчи и мениджър.

Хуан Мата бе е архитектът на победата с 3:0 срещу Уулвс в събота, благодарение на головете на Джон Тери, Даниел Стъридж, а в края на първото полувреме самият Мата подпечата класическият успех на „сините". Испанецът остана доволен от факта, че неговият отбор се завърна на победния си път и отрече за всякакъв конфликт между Вилаш-Боаш и играчите.

„Не е лесно да имаш такива отрицателни резултати, но всички ние вярваме в отбора и в нашия треньор. Искам да кажа, че оставаме заедно и сме се запътили в една и съща посока, което го показахме срещу „вълците". Винаги сме били много единни и винаги сме били убедени, че ако сме заедно, ще се измъкнем от лошата ситуация. За наш беше много важно да спечелим и се надявам, че следващите резултати ще ни помогнат да добием една по-прилична позиция в класирането. Просто трябва да продължаваме да работим", цитира Sky Sports думите на Мата.

 

92